VI HAR KATTUNGAR!

Med stor glädje vill jag berätta att den 27 april föddes 4 söta kattungar. Kattmamma Bessie och bebisarna mår bra och växer fint!

Grattis Mimi!

Min älskade Mimi - SE*BeatiFelis Prima Vista fyller 1 år idag, den 15 augusti!
Jag är tacksam och lycklig över varje dag tillsammans med henne!
GRATTIS min ljuva prinsessa!!!

Internationella vårutställning 2015 i Sollentuna

Den 07 mars har vi deltagit i den Internationella Kattutställningen i Sollentuna.

SE *Beati Felis Prima Vista (Mimi) fick "excellent" och en mycket bra bedömning samt hon var nominerad till panelen. Vi blev mycket glada och stolta över vår lilla tjej!


Lycka till!!!

Så nu vill jag passa på att önska er kattköpare lycka till med er nya familjemedlem och jag är glad att ni valt en kattunge från oss. Det har varit en fantastisk tid med alla kattungarna och jag hoppas att de kommer att förgylla er vardag, så som de förgyllt tiden hos oss.
Sedan känns det så roligt att veta att det finns så många trevliga djurälskare som er där ute!

Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar och ni får gärna uppdatera mig framöver hur ni har det.

Ha en underbar höst och ta vara på varandra!

Kattungarna 2 månader

Nu är det full fart på Bessies kattungar, de springer, busar, hoppar, leker, och ramlar. Man kan sitta i timtals och bara titta på de underbara små liven. I onsdags blev de 4 veckor. Kattungarna fick stamtavlor, första vaccinationer samt blev chip-märkta.

Kattbebisarna 1 månad

Tiden går så fort och de åtta små nya liven fyller en månad idag! De har börjat äta vanligt kattmat lite grann och gå på toa i kattlådanJ Små sötnosar är så duktiga!

Kattungarna 3 veckor

Nu är kattungarna redan 3 veckor och har flyttat ifrån bolådan till ett lite större utrymme, som blir lätt att utöka ju mer de börjar röra sig mer och skall börja lära sig både äta och gå på låda. De busar ordentligt med varandra och utforskar sin lilla värld. Alla mår bra och ökar i vikt och är så söta och underbara så man fastnar lätt när man är hos dem .